UPDATE: De eerste donatie aan Jashree

Posted on
Lieve volgers,
 
Het is hoog tijd voor een update over donaties die Wander to Wonder doet aan een zorgvuldig uitgekozen, goed doel. De voornaamste reden waarom ik WTW ben gestart, heeft alles te maken met het doen van deze donaties. Ik vind het belangrijk - en zelfs essentieel - om (potentiële) klanten van Wander to Wonder openheid te geven over hoe financiële bijdragen worden besteed. Mocht je nog niet (voldoende) op de hoogte zijn van wat het doel dat WTW steunt inhoudt, verwijs ik je graag naar deze pagina.
 
Op 30 januari 2019 maakte ik een eerste donatie over ter waarde van €126,51. Zoals beschreven op de informatiepagina waar hierboven naar gelinkt wordt, is Jashree niet in staat om te lopen en woont ze samen met haar moeder in een primitieve hut. Met het bovenstaande bedrag is een voorschot gedaan op een nieuwe rolstoel, waarmee ze zich nu niet alleen op Umang, maar ook thuis per rolstoel in plaats van kruipend kan voortbewegen. De vraag naar een foto van deze nieuwe rolstoel staat uit en ik deel deze zo snel als mogelijk via de pagina donaties. Deze maand maak ik opnieuw de balans op voor een tweede donatie, welke op korte termijn volgt. Met deze donatie wordt de aanschaf van de nieuwe rolstoel aangevuld tot de aankoopsom van €150,- en met dat wat overblijft worden fysiotherapie en reiskosten van en naar Umang vergoed.


Jashree in haar oude rolstoel.

Als je naar aanleiding van deze post nog vragen hebt, neem gerust contact op door een mail te sturen naar we@wandertowonder.nl. Zodra er weer nieuws is, volgt een update op de pagina donaties.
 
Liefs,
Esmée

WANNA JOIN OUR CLUB?

Word member voor een fijne dosis inspiratie en informatie over nieuwe producten, donaties en travel guides.