Retourneren

Retouren
Onze retour policy is 14 kalenderdagen geldig. Als deze 14 dagen sinds het moment van de aankoop zijn verstreken, kunnen we je helaas geen retourzending of terugbetaling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het product ongebruikt en in dezelfde conditie zijn als waarin je het product hebt ontvangen. Het moet tevens de originele tags bevatten.

Een aantal typen producten zijn uitgesloten van retourzending. Prints en posters kunnen niet retour worden gestuurd. Aanvullende niet-retourneerbare producten zijn gift cards en downloadbare software producten.

Om je retour te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen
Zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als de retourzending is goedgekeurd, wordt je teruggave verwerkt en word je geld binnen een aantal dagen automatisch teruggestort op de rekening van betaling.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt voldaan. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via we@wandertowonder.nl.

Sale producten
Alleen oorspronkelijk geprijsde artikelen komen in aanmerking voor terugbetaling, helaas komen producten uit de sale hiervoor niet in aanmerking.

Omruilen/vervangen
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail naar we@wandertowonder.nl met een beschrijving en minimaal één duidelijke foto. Na schriftelijk akkoord van onze kant kun je je product retourneren aan het volgende adres: Slagkampweg 3, 5247NG Rosmalen.

Gifts
Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvang je een geschenk of cadeaubon voor de waarde van je retour. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, ontvangt je een cadeaubon.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft verzonden om het later aan jou te geven, sturen we een teruggave naar de schenker en zal hij of zij je informeren over je retour.

Verzending
Om je product te retourneren, dien je de retourzending aan te melden per mail via we@wandertowonder.nl. Na akkoord van onze kant kun je je retourzending verzenden naar het volgende adres: Slagkampweg 3, 5247NG Rosmalen.

De verzendkosten voor het retourneren van een artikel komen voor rekening van de koper. Verzendingskosten worden niet door ons terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van je terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het kan duren voordat je uitgewisselde product je kan bereiken, variëren.

Als je een artikel verzendt van meer dan € 75, kunt je overwegen om je pakket aangetekend te verzenden. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Bewaar daarom ten alle tijden het verzendbewijs dat je ontvangt bij afgifte van je pakket.

WANNA JOIN OUR CLUB?

Word member voor een fijne dosis inspiratie en informatie over nieuwe producten, donaties en travel guides.